Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM36.01 RM37.90
Stepper motor NEMA 12V High Torque Hybrid For Electronic Project
Price RM36.01 RM37.90
Reward Points 38
Points Needed 606
Availability Out Of Stock
Description
Highlight

Stepper motor NEMA 12V High Torque Hybrid For Electronic Project

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

 

+ Stepper motor NEMA 12V High Torque Hybrid For Electronic Project. Antara kelebihan motor stepper adalah putaran motor stepper dapat dikawal dengan tepat berdasarkan darjah putaran yang diinginkan. Tambahan lagi, contoh aplikasi yang menggunakan motor stepper ialah mesin CNC dan juga mesin pencetak 3D. Mesin CNC digunakan untuk memotong atau melarik bahan kerja dengan ukuran yang tepat berdasarkan reka bentuk di dalam komputer manakala mesin pencetak 3D pula berupaya merealisasikan sesuatu reka bentuk dari dalam komputer ke dunia nyata. Motor stepper memainkan peranan penting kerana berupaya memberikan pergerakan yang begitu tepat untuk mesin-mesin ini bergerak sekaligus dapat memberikan hasil kerja yang kemas dan sempurna.

 

+ Pautan Cara Penggunaan
- dronebotworkshop.com ( https://dronebotworkshop.com/stepper-motors-with-arduino/ )
- howtomechatronics.com ( https://howtomechatronics.com/tutorials/arduino/how-to-control-stepper-motor-with-a4988-driver-and-arduino/ )

 

What's in the box

Stepper motor NEMA 12V High Torque Hybrid For Electronic Project