Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM285.86 RM300.90
Smart Tank Chassis T200 Aluminum Silver Assembled Robot Kit DC Motor Wheels
Price RM285.86 RM300.90
Reward Points 3009
Points Needed 48144
Availability Out Of Stock
Description
Highlight

Smart Tank Chassis T200 Aluminum Silver Assembled Robot Kit DC Motor Wheels

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

 

+ Chassis ini dihantar kepada pelanggan dalam bentuk yang sudah siap dipasang.

 

+ Rangka robot mudah alih yang dilengkapi dengan bahagian mekanikal yang anda perlukan untuk membina robot mudah alih pertama anda. Setelah siap dipasang, anda mempunyai kebebasan untuk memilih mikropengawal pilihan anda sendiri untuk dipasangakan dengan rangka robot ini. Rangka robot ini amat sesuai untuk pendidik atau pusat latihan yang ingin melakukan bengkel robot mudah alih kepada pelajar.

 

+ Spesifikasi :
- Saiz : 300 x 220 x 55mm
- Kelajuan : 150rpm
- Voltan Operasi Motor 9V, voltan operasi sensor 5V

 

What's in the box

Smart Tank Chassis T200 Aluminum Silver Assembled Robot Kit DC Motor Wheels