Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM2.76 RM2.90
Infrared Sensor TCRT5000 Module IR Tracking Module Line Follower Robot Arduino
Price RM2.76 RM2.90
Reward Points 29
Points Needed 464
Availability 13
Quantity
Description
Highlight

Infrared Sensor TCRT5000 Module IR Tracking Module Line Follower Robot Arduino

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

- NOTA : Produk dihantar kepada pelanggan dengan kaki male header yang sudah disolder pada board seperti dalam gambar produk.

 

+ Infrared Sensor TCRT5000 Module IR Tracking Module Line Follower Robot Arduino. Modul ini juga dikenali sebagai sensor penjejak garisan yang menggunakan teknologi cahaya inframerah. Di dalam dunia robotik, kebiasaanya modul ini berfungsi sebagai mata robot untuk melihat samaada robot berada di kawasan putih atau kawasan hitam.

 

+ Contoh robot yang menggunakan sensor inframerah adalah Arduino Kit Line Follower Robot Penjejak Garisan ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/arduino-kit-line-follower-robot-penjejak-garisan/ ).

 

+ Lihat lebih lanjut tentang tutorial yang menggunakan modul infrared di Lampu Indikator Kekosongan Ruang Letak Kereta Menggunakan Modul Cahaya Inframerah Dan Arduino ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/lampu-indikator-kekosongan-ruang-letak-kereta-menggunakan-modul-cahaya-inframerah-dan-arduino/ ).

 

What's in the box

Infrared Sensor TCRT5000 Module IR Tracking Module Line Follower Robot Arduino