RM37.90
ESP8266 Web Sever Shield ESP 12E WiFi expansion board Serial Uno R3
Price RM37.90
Reward Points 379
Points Needed 6064
Availability 4
Quantity
Description
Highlight

ESP8266 Web Sever Shield ESP 12E WiFi expansion board Serial Uno R3

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

+ ESP8266 Web Sever Shield ESP 12E WiFi expansion board Serial Uno R3

 

+ Penerangan

- ESP8266 Web Sever Shield ini merupakan hardware yang dibina berasaskan Sistem On Chip (SoC) yang sangat murah yang dipanggil ESP8266.

- Ini menjadikannya pilihan terbaik untuk projek-projek berasaskan Internet of Things (IoT).

- ESP8266 Web Sever Shield ini direka berbentuk shield bagi memudahkan pengguna membuat sambungan ke atas papan Arduino Uno, Arduino Mega atau mana mana papan yang dirasakan sesuai.

 

+ Info Tambahan :

- Piawaian IoT – Teknologi Radio, Internet Kebendaan Dan Peranti Berkuasa Rendah ( https://www.nadieleczone.com/berita-teknologi/piawaian-iot-teknologi-radio-internet-kebendaan-dan-peranti-berkuasa-rendah/ )

 

What's in the box

ESP8266 Web Sever Shield ESP 12E WiFi expansion board Serial Uno R3