RM16.99
Dimming Module 220V 2000W Thyristor Transformer Regulator Temperature Regulation
Price RM16.99
Availability 1
Quantity
Description

+ Notis pelanggan :

 

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

 

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

 

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

+ Dimming Module ini berfungsi untuk melaraskan input voltan AC 220V kepada output voltan AC 50V-220V. Output modul ini boleh disambungkan secara siri dengan lampu atau barang elektronik lain. Anda boleh memusingkan tombol perintang boleh laras bagi melaraskan output voltan dalam mengawal kecerahan cahaya, kelajuan kipas, atau kawalan suhu rod pemanas.

 

+ Spesifikasi

- Input Voltan : 220VAC

- Kuasa Maksimum : 2000W

- Julat Output Voltan Dilaraskan : 50VAC sehingga 220VAC