Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM16.06 RM16.90
Magnetic Lock Sharp 12V Small Universal Electrical Locker Doors Cabinets Gates
Price RM16.06 RM16.90
Reward Points 17
Points Needed 270
Availability Out Of Stock
Description
Highlight

Magnetic Lock Sharp 12V Small Universal Electrical Locker Doors Cabinets Gates

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

+ Magnetic lock adalah komponen elektro-mekanikal yang berasaskan konsep solenoid di mana ianya menggunakan konsep tenaga magnetik untuk menarik atau menolak lock yang terdapat pada magnetic lock tersebut. Magnetic lock ini boleh terus berfungsi semudah dengan hanya membekalkan bekalan kuasa pada terminalnya. Antara kaedah yang amat popular untuk mengendalikan magnetic lock ini adalah dengan mengawal magnetic lock menggunakan geganti.

 

+ Ciri Ciri Magnetic Lock

- Voltan Nominal : 12V

 

+ Pautan Cara Penggunaan

- core-electronics.com.au ( https://core-electronics.com.au/tutorials/solenoid-control-with-arduino.html )

 

What's in the box

Magnetic Lock Sharp 12V Small Universal Electrical Locker Doors Cabinets Gates