Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM43.61 RM45.90
Magnetic Door Lock 12V Mini Electric Locker Arduino IoT Robotic
Price RM43.61 RM45.90
Reward Points 46
Points Needed 734
Availability 1
Quantity
Description
Highlight

Magnetic Door Lock 12V Mini Electric Locker Arduino IoT Robotic

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

+ Magnetic Door Lock 12V Mini Electric Locker Arduino IoT Robotic merupakan kunci pintu magnet yang mampu beroperasi pada voltan DC12V. Ia terdiri daripada magnet, plat keluli dan aksesori pemasangan. Apabila kuasa diberikan, magnet dan plat keluli akan terikat dengan kuat sehingga daya terputus. Ini adalah kunci pintu magnet jenis 60KG.

 

What's in the box

Magnetic Door Lock 12V Mini Electric Locker Arduino IoT Robotic