Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM7.51 RM7.90
DC Motor Speed Controller 2A 1.8V to 12V Mini PWM Generator LED Dimmer
Price RM7.51 RM7.90
Reward Points 8
Points Needed 126
Availability 8
Quantity
Description
Highlight

DC Motor Speed Controller 2A 1.8V to 12V Mini PWM Generator LED Dimmer

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

+ DC Motor Speed Controller merupakan modul elektronik yang mampu mengawal kelajuan motor berdasarkan spesifikasi hasil dari tindak balas pusingan knob yang terdapat di atas modul ini.

 

+ Spesifikasi DC Motor Speed Controller :

- Julat voltan motor : 1.8V ke 12V

- Julat arus motor : sehingga 2A

 

What's in the box

DC Motor Speed Controller 2A 1.8V to 12V Mini PWM Generator LED Dimmer