Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM219.36 RM230.90
Smart Car Chassis A18 Aluminum Black Assembled Robot Kit DC Motor Wheels
Price RM219.36 RM230.90
Reward Points 2309
Points Needed 36944
Availability Out Of Stock
Description
Highlight

Smart Car Chassis A18 Aluminum Black Assembled Robot Kit DC Motor Wheels

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

 

+ Chassis ini dihantar kepada pelanggan dalam bentuk yang sudah siap dipasang.

 

+ Rangka robot mudah alih yang dilengkapi dengan bahagian mekanikal yang anda perlukan untuk membina robot mudah alih pertama anda. Setelah siap dipasang, anda mempunyai kebebasan untuk memilih mikropengawal pilihan anda sendiri untuk dipasangakan dengan rangka robot ini. Rangka robot ini amat sesuai untuk pendidik atau pusat latihan yang ingin melakukan bengkel robot mudah alih kepada pelajar.

 

+ Spesifikasi :
- Kelajuan : 170-350 rpm
- Voltan Operasi Motor 6V-12V

 

+ Saiz
- Panjang = 19cm
- Lebar body = 10.7cm
- Lebar body+tayar= 21cm
- Tinggi = 7cm

 

What's in the box

Smart Car Chassis A18 Aluminum Black Assembled Robot Kit DC Motor Wheels