Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM100.00
PPN : Jangan Risau !!! Kami masih memproses dan menghantar pesanan anda seperti biasa menggunakan courier. Pembelian hanya secara e-dagang dan tiada pembelian di kedai.
RM62.61 RM65.90
ESP32 Board WeMos Lolin32 OLED With Battery Holder WiFi Bluetooth
Price RM62.61 RM65.90
Reward Points 659
Points Needed 10544
Availability 6
Quantity
Description
Highlight

ESP32 Board WeMos Lolin32 OLED With Battery Holder WiFi Bluetooth

+ Notis pelanggan :

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

- Nota : Produk yang sampai kepada pelanggan dengan kaki male header yang sudah disolder pada board seperti dalam gambar produk.

 

+ Penerangan:

- ESP32 adalah cip kombo yang memaparkan teknologi Wi-Fi 2.4 GHz dan Bluetooth serta direka dengan teknologi penyelesaian kuasa rendah. Ia direka untuk mencapai prestasi kuasa terbaik dan prestasi RF terbaik dalam pelbagai aplikasi yang berlainan.

- Papan ESP32 ini juga dilengkapi dengan ciri power bank.

 

+ Nota : Bateri tidak disertakan bersama sama dengan produk ini dan pastikan polarity bateri anda betul.

 

+ Pautan Penggunaan :

- IoT ESP32 Persediaan Dari Segi Hardware Dan Software ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/iot-esp32-persediaan-dari-segi-hardware-dan-software/ )

- IoT ESP32 Menggunakan Paparan OLED SSD1306 ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/iot-esp32-menggunakan-paparan-oled-ssd1306/ )

- IoT ESP32 Menggunakan Sensor DHT11 DHT22 ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/iot-esp32-menggunakan-sensor-dht11-dht22/ )

- IoT ESP32 ThingSpeak Menghantar Data Suhu Dan Kelembapan Ke Server ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/iot-esp32-thingspeak-menghantar-data-suhu-dan-kelembapan-ke-server/ )

- IoT MIT App Inventor Mengambil Data ESP32 DHT Dari Server ThingSpeak ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/iot-mit-app-inventor-mengambil-data-esp32-dht-dari-server-thingspeak/ )

- IoT MIT App Inventor Menghantar Data Aplikasi Android Ke Server ThingSpeak ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/iot-mit-app-inventor-menghantar-data-aplikasi-android-ke-server-thingspeak/ )

 

+ Sistem pengecasan Bateri 18650 bersepadu.
- LED bewarna hijau bermaksud bateri sudah penuh dan merah bermaksud sedang dalam proses pengecasan.
- Pengecasan boleh dilakukan semasa ESP32 sedang beroperasi.
- Dibina dengan 1 suis ON OFF.
- 1 LED tambahan yang boleh diprogrammkan (Bersambung dengan GPIO16 atau D0).
- 0.5A arus pengecasan.

 

 

- https://nadieleczone.com.my/image/nadieleczone/image/data/all_product_images/product-518/AwME2oFr1623377595.jpg

Nota : Bateri tidak disertakan bersama sama dengan produk ini dan pastikan polarity bateri anda betul.

 

What's in the box

ESP32 Board WeMos Lolin32 OLED With Battery Holder WiFi Bluetooth