RM90.99
ESP32 Board Goouuu ESP 32F Development Board With TFT LCD
Price RM90.99
Availability 1
Quantity
Description

+ Notis pelanggan :

 

- Maaf maklumat untuk setiap produk di kedai kami adalah amat terhad. Untuk maklumat umum, teknikal dan pautan luar tentang produk boleh dirujuk di bahagian description setiap produk. Kami tidak mempunyai maklumat selain yang terpapar di bahagian description produk.

 

- Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal berkenaan Arduino, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

 

- Nota : Harap maklum, kadang kala produk dihantar kepada pelanggan di dalam keadaan plastik original produk sudah dibuka dan ditutup semula oleh kami. Keperluan untuk membuka plastik original produk adalah untuk tujuan inspection produk sebelum penghantaran kepada pengguna.

 

+ Penerangan:

 

- ESP32 adalah cip kombo yang memaparkan teknologi Wi-Fi 2.4 GHz dan Bluetooth serta direka dengan teknologi penyelesaian kuasa rendah. Ia direka untuk mencapai prestasi kuasa terbaik dan prestasi RF terbaik dalam pelbagai aplikasi yang berlainan.

 

+ Ciri-ciri :

 

- Penyelesaian kepada sistem yang memerlukan rekaan kuasa rendah

- Protokol Asas : Wifi dan Bluetooth

- Didatangkan dengan 1.44 inch TFT

- Suiz tekan dan 1W speaker terbina siap bersama sama papan elektronik ini.

- Menggunakan CP2102 sebagai cip USB to TTL.

 

+ Pautan Cara Penggunaan :

 

- IoT ESP32 Persediaan Dari Segi Hardware Dan Software ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/iot-esp32-persediaan-dari-segi-hardware-dan-software/ )

 

- IoT ESP32 Menggunakan Paparan OLED SSD1306 ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/iot-esp32-menggunakan-paparan-oled-ssd1306/ )

 

- IoT ESP32 Menggunakan Sensor DHT11 DHT22 ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/iot-esp32-menggunakan-sensor-dht11-dht22/ )

 

- IoT ESP32 ThingSpeak Menghantar Data Suhu Dan Kelembapan Ke Server ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/iot-esp32-thingspeak-menghantar-data-suhu-dan-kelembapan-ke-server/ )

 

- IoT MIT App Inventor Mengambil Data ESP32 DHT Dari Server ThingSpeak ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/iot-mit-app-inventor-mengambil-data-esp32-dht-dari-server-thingspeak/ )

 

- IoT MIT App Inventor Menghantar Data Aplikasi Android Ke Server ThingSpeak ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/iot-mit-app-inventor-menghantar-data-aplikasi-android-ke-server-thingspeak/ )

 

- ESP32 Pengenalan Kepada ESP NOW ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/esp32-pengenalan-kepada-esp-now/ )

 

+ Info Tambahan :

 

- ESP32-S2 Bukan Sebagai Pengganti ESP32 ( https://www.nadieleczone.com/berita-teknologi/esp32-s2-bukan-sebagai-pengganti-esp32/ )

 

- Piawaian IoT – Teknologi Radio, Internet Kebendaan Dan Peranti Berkuasa Rendah ( https://www.nadieleczone.com/berita-teknologi/piawaian-iot-teknologi-radio-internet-kebendaan-dan-peranti-berkuasa-rendah/ )