RM20.90
E-book Arduino Kit Line Follower And Obstacle Avoiding Robot Mechatronic
Price RM20.90
Reward Points 209
Points Needed 3344
Availability Out Of Stock
Description
Highlight

E-book Arduino Kit Line Follower And Obstacle Avoiding Robot Mechatronic

+ NOTA : Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

 

+ E-book Mekatronik Pengelak Halangan Dan Penjejak Garisan merupakan buku Arduino yang mengajar pengguna untuk merekacipta robot pengelak halangan dan robot penjejak garisan.

 

+ Selepas pembelian, sistem akan menghantar emel ke alamat emel pembeli yang didaftarkan semasa proses Sign Up dalam tempoh masa 2 hari bekerja. Emel tersebut akan mengandungi pautan untuk memuat turun :

 

- E-book
- Perisian Arduino
- Kod Arduino yang diguna pakai di dalam E-book

 

+ Nota : Pautan pautan di atas akan luput dalam tempoh masa 7 hari selepas emel dihantar kepada pembeli. Pembeli digalakkan memuat turun dan membuat salinan di komputer pembeli sendiri.

 

 

+ Buku untuk Kit Combo ini menghimpunkan tutorial Robot Pengelak Halangan dan Robot penjejak garisan dalam satu buku yang sesuai dipelajari oleh mereka yang baru ingin mengenali dunia arduino, elektronik dan koding.

 

+ Robot penjejak garisan adalah robot automatik yang mengikut garis putih di kawasan hitam atau garis hitam di kawasan putih. Fungsi robot mestilah dapat mengesan garisan tertentu dan terus mengikutinya.

 

+ Baca lebih lanjut di sini : Arduino Kit Line Follower Robot Penjejak Garisan ( https://www.nadieleczone.com/component/arduino-kit-line-follower-robot-penjejak-garisan/ )

 

+ Robot pengelak halangan adalah robot yang akan mengelak halangan dengan cara mengundur dan berpusing mencari jalan lain apabila sensor jarak yang bertindak sebagai mata robot mengesan halangan.

 

+ Baca lebih lanjut di sini : Arduino Kit Obstacle Avoiding Robot Pengelak Halangan ( https://www.nadieleczone.com/component/arduino-kit-obstacle-avoiding-robot-pengelak-halangan/ )

 

+ Bacaan Tambahan

 

- Tambahan : Baca lebih lanjut tentang Latihan Reka Bentuk Elektronik – Siri 1 ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/latihan-reka-bentuk-elektronik-siri-1/ ).

 

- Tambahan : Baca lebih lanjut tentang Latihan Reka Bentuk Elektronik – Siri 2 ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/latihan-reka-bentuk-elektronik-siri-2/ ).

 

+ PERHATIAN : Versi Arduino IDE yang digunakan untuk penulisan tutorial kit ini adalah Arduino IDE Versi 1.8.4. ( https://www.dropbox.com/s/na9eboizfl1ay2h/arduino-1.8.4-windows.exe?dl=1 ) Kami tidak menjamin penulisan tutorial ini berfungsi pada versi Arduino IDE yang lain.

 

+ (E-book) DIY Mechatronic Line Follower And Obstacle Avoiding Robot

 

- 42 Muka surat bercetak
- 5 Tajuk umum reka cipta mekatronik
- 2 Tajuk reka cipta robot penjejak garisan
- 2 Tajuk reka cipta robot pengelak halangan

 

What's in the box

E-book Arduino Kit Line Follower And Obstacle Avoiding Robot Mechatronic