RM50.99
E-book Arduino Kit Koding For Beginner Versi Ringkas
Price RM50.99
Reward Points 209
Points Needed 3344
Availability 18
Quantity
Description
Highlight

E-book Arduino Kit Koding For Beginner Versi Ringkas

+ NOTA : Harga yang tertera adalah harga produk sahaja dan tidak temasuk bantuan / guide teknikal. Jika anda memerlukan bantuan / guide teknikal, anda boleh mendaftar klinik Arduino ( https://www.nadieleczone.com/ulasan-produk/klinik-arduino/ ) pada caj bayaran yang minima.

 

+ E-book KODING versi ringkas belajar mengeKod melalui kit elektronik merupakan buku Arduino yang ditulis dalam Bahasa Malaysia.

 

+ Selepas pembelian, sistem akan menghantar emel ke alamat emel pembeli yang didaftarkan semasa proses Sign Up dalam tempoh masa 2 hari bekerja. Emel tersebut akan mengandungi pautan untuk memuat turun :

 

- E-book
- Perisian Arduino
- Kod Arduino yang diguna pakai di dalam E-book

 

+ Nota : Pautan pautan di atas akan luput dalam tempoh masa 7 hari selepas emel dihantar kepada pembeli. Pembeli digalakkan memuat turun dan membuat salinan di komputer pembeli sendiri.

 

 

+ Buku pembelajaran elektronik ini sesuai dipelajari oleh mereka yang baru ingin mengenali dunia arduino, elektronik dan koding. Anda akan dibekalkan dengan buku manual pembelajaran dan cakera padat yang mengandungi fail fail koding.

 

+ Buku Koding ini juga direka bersesuaian untuk digunakan bersama sama subjek Reka Bentuk Teknologi (Elektronik) Tingkatan Dua. Sudah ramai guru guru Reka Bentuk Teknologi Tingkatan Dua mendapatkan buku Kit Koding ini. Buku Kit Koding ini memudahkan para guru sebagai buku manual pembelajaran untuk rujukan pengajaran.

 

+ Baca lebih lanjut tentang koding di sini : Arduino Koding Kits Versi Ringkas Belajar Mengekod Melalui Kit Elektronik ( https://www.nadieleczone.com/general/arduino-koding-kits-versi-ringkas-belajar-mengekod-melalui-kit-elektronik/ )

 

+ Tambahan : Baca lebih lanjut tentang Latihan Reka Bentuk Elektronik – Siri 1 ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/latihan-reka-bentuk-elektronik-siri-1/ ).

 

+ Tambahan : Baca lebih lanjut tentang Latihan Reka Bentuk Elektronik – Siri 2 ( https://www.nadieleczone.com/tutorial-arduino/latihan-reka-bentuk-elektronik-siri-2/ ).

 

+ PERHATIAN : Versi Arduino IDE yang digunakan untuk penulisan tutorial kit ini adalah Arduino IDE Versi 1.8.4. ( https://www.dropbox.com/s/na9eboizfl1ay2h/arduino-1.8.4-windows.exe?dl=1 ) Kami tidak menjamin penulisan tutorial ini berfungsi pada versi Arduino IDE yang lain.

 

+ Berikut adalah video panduan KODING kit pembelajaran elektronik yang mudah, interaktif dan lebih menyeluruh : https://youtu.be/yuDdMzjiVt0

 

 

+ (E-book) Arduino Koding Kits For Beginner Versi Ringkas

 

- 48 Muka surat
- 10 Tutorial reka cipta elektronik koding
- 5 Projek reka cipta elektronik koding

 

What's in the box

E-book Arduino Kit Koding For Beginner Versi Ringkas